• DICCIONARI MANUAL DE LA LLENGUA CATALANA

    NOVA EDICIÓ

    DIVERSOS AUTORS ENCICLOPÈDIA CATALANA Ref. 9788441218642 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    <b></b><BR><BR><b>El diccionari més complet per a Secundària i Batxillerat</b><BR><BR>Totes les paraules i tota la informació necessàries per a l'estudiant de Secundària i Batxillerat i per a l'ús habitual de la llengua.<BR><BR>Totalment ac...
    Ancho: 145 cm Largo: 215 cm Pes: 1516 gr
    Consultar disponibilitat
    32,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-412-1864-2
    • Encuadernació : RUSTICA
    • Data d'edició : 01/07/2009
    • Any d'edició : 2009
    • Idioma : CATALÁN
    • Autors : DIVERSOS AUTORS
    • Nº de pàgines : 1840
    • Col·lecció : DICCIONARIS DE LA LLENGUA
    • Nº de col·lecció : 4
    <b></b><BR><BR><b>El diccionari més complet per a Secundària i Batxillerat</b><BR><BR>Totes les paraules i tota la informació necessàries per a l'estudiant de Secundària i Batxillerat i per a l'ús habitual de la llengua.<BR><BR>Totalment actualitzat i amb abundant incorporació de neologismes: xauarma, prebiòtic, bífidus, <i>sushi</i>, <i>fengshui</i>, sudoku, podcast, <i>spam </i>o correu brossa, memòria USB, sostenibilitat, edifici intel·ligent, <i>bullying</i>, o assetjament escolar... <BR><BR>Amb uns apèndixs d'informació gramatical molt complets: accentuació, pronoms, puntuació, relatius, preposicions, conjuncions, numerals...<BR><BR>I tots els models de conjugació regular i irregular (amb les variants dialectals).<BR><BR>· Llenguatge comú<BR>· Locucions i frases fetes<BR>· Terminologia de tots els àmbits científics i tècnics<BR>· Amb molta informació gramatical i molts exemples<BR><BR>· 55.000 entrades<BR>· 13.500 locucions i frases fetes<BR>· 117.000 definicions<BR><BR><BR><BR><BR><BR><BR><BR><BR><BR><BR>

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades