• 101 EXPERIENCIAS DE FILOSOFÍA COTIDIANA

    DROIT, ROGER-POL BLACKIE BOOKS Ref. 9788494167676 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    - Di tu nombre en voz alta, en una habitación vacía.- Viaja en tren sin fijar un destino.- Imagina que el mundo acaba en veinte segundos.- Bebe agua mientras orinas.- Mata a alguien con la imaginación.- Dúchate con los ojos cerrados.- Imagina un romance con aquella persona del metro.- Sigue el movim...
    Ancho: 145 cm Largo: 215 cm Pes: 300 gr
    Consultar disponibilitat
    19,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-941676-7-6
    • Encuadernació : TAPA DURA
    • Data d'edició : 01/01/2014
    • Any d'edició : 2014
    • Idioma : CASTELLA
    • Autors : DROIT, ROGER-POL
    • Traductors : ANDRÉS, ESTHER
    • Ilustradors : CAPDEVILA, OLGA
    • Nº de pàgines : 336
    • Col·lecció : BB
    • Nº de col·lecció : 52
    - Di tu nombre en voz alta, en una habitación vacía.
    - Viaja en tren sin fijar un destino.
    - Imagina que el mundo acaba en veinte segundos.
    - Bebe agua mientras orinas.
    - Mata a alguien con la imaginación.
    - Dúchate con los ojos cerrados.
    - Imagina un romance con aquella persona del metro.
    - Sigue el movimiento de las hormigas.
    - Provócate un dolor breve.
    - Corre por un cementerio.
    - Monda una manzana con la imaginación.

    Es posible aprender mediante el juego. Es necesario extraordinarizar lo común. Gracias a estos ejercicios de fitness filosófico podrás explorar tus límites y maravillarte con lo que te rodea. Roger-Pol Droit, director de filosofía de la UNESCO, plantea una tabla de ejercicios mentales para que tu mundo no vuelva a ser el mismo.

    Roger-Pol Droit es, además de director de filosofía de la UNESCO, investigador del CNRS y responsable del Institute d'Études Politiques de París. Ha publicado ya una veintena de libros, muchos de ellos traducidos al castellano. "101 experiencias de filosofía cotidiana" se ha traducido a día de hoy a más de 12 idiomas.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades