• SEAMOS LAICOS

    EDUCACIÓN Y LAICIDAD

    JAURÈS, JEAN TRAMA EDITORIAL Ref. 9788492755523 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Convencido pacifista y defensor del internacionalismo obrero, Jean Jaurès dedicó su tiempo a interearse por los problemas educativos y a abogar por la reforma del dogmatismo que imperaba en la enseñanza convencional.?La próxima gran batalla se librará en torno al tema de la escuela laica?. Con esta ...
    Dimensions: 195 x 120 x 12 cm Pes: 172 gr
    Consultar disponibilitat
    18,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-92755-52-3
    • Encuadernació : RUSTICA
    • Data d'edició : 01/12/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : ESPAÑOL, CASTELLANO
    • Autors : JAURÈS, JEAN
    • Nº de pàgines : 136
    • Col·lecció : LARGO RECORRIDO
    Convencido pacifista y defensor del internacionalismo obrero, Jean Jaurès dedicó su tiempo a interearse por los problemas educativos y a abogar por la reforma del dogmatismo que imperaba en la enseñanza convencional.

    ?La próxima gran batalla se librará en torno al tema de la escuela laica?. Con esta rotundidad se expresaba a comienzos de 1909, después de publicar cuatro artículos en la Revue de l?enseignement primaire et primaire supérieur en los que reflexiona y propone soluciones a los problemas derivados de la ofensiva clerical y religiosa sobre la enseñanza laica y republicana en Francia. Asimismo, uno de los momentos de mayor altura política e intelectual de Jaurès es su discurso ?A favor de la enseñanza laica? en la Cámara de los Diputados en 1910.

    SEAMOS LAICOS incluye esos cuatro artículos y ese valiente discurso ante la Cámara.

    Prólogo de Dionisio Llamazares Fernández

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades