• ASPEREZA

    REDONDO ALONSO, CRISTINA CATEDRAL Ref. 9788416673223 Altres productes del mateix autor
    ASPEREZA es la historia de una huida, la de Olivia, expulsada de su casa después de revelar un secreto familiar que reescribe las relaciones de sus miembros. La infancia de Olivia, dominada por el magnetismo de una madre inestable, unos hermanos perplejos, como ella, incapaces de entender lo que no ...
    Ancho: 125 cm Largo: 200 cm Pes: 296 gr
    Consultar disponibilitat
    18,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-16673-22-3
    • Encuadernació : RUSTICA
    • Data d'edició : 01/11/2016
    • Any d'edició : 2016
    • Idioma : ESPAÑOL, CASTELLANO
    • Autors : REDONDO ALONSO, CRISTINA
    • Nº de pàgines : 272
    ASPEREZA es la historia de una huida, la de Olivia, expulsada de su casa después de revelar un secreto familiar que reescribe las relaciones de sus miembros. La infancia de Olivia, dominada por el magnetismo de una madre inestable, unos hermanos perplejos, como ella, incapaces de entender lo que no se les ha explicado, y un padre que en la distancia atendía diligente a sus necesidades materiales, definen la sucesión de episodios de su rebeldía. Desde su temprano viaje a Los Ángeles, hasta sus recorridos por los antros y las noches del Madrid de los noventa, Aspereza repasa las grietas de una mujer que se maneja en los extremos y que no se asombra por nada. Ahora Olivia, poeta reconocida y de vida acomodada, viaja a Canadá para encargarse de Aline. En ese viaje tendrá que hacer frente a sus ruinas, sus secretos, y a sus miedos más atávicos: saberse reflejo de la fragilidad y la grandeza de su madre.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades