• EL VIOLÍ D'AUSCHWITZ

    MARIA ÀNGELS ANGLADA ABADAL EDUCAULA Ref. 9788415192411 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    En El violí d'Auschwitz (1994), Maria Àngels Anglada ens trasllada a un petit camp de concentració del III Reich, depenent del temut camp d'Auschwitz, prop de Cracòvia, on un lutier jueu, Daniel, ha de construir, en un termini de temps que desconeix, un violí que soni com un Stradivarius. Amb aquest...
    Ancho: 125 cm Largo: 190 cm Pes: 220 gr
    Consultar disponibilitat
    9,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-15192-41-1
    • Encuadernació : RUSTICA
    • Data d'edició : 01/06/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : CATALÁN
    • Autors : MARIA ÀNGELS ANGLADA ABADAL
    • Nº de pàgines : 192
    • Col·lecció : EDUCACIÓ 62
    En El violí d'Auschwitz (1994), Maria Àngels Anglada ens trasllada a un petit camp de concentració del III Reich, depenent del temut camp d'Auschwitz, prop de Cracòvia, on un lutier jueu, Daniel, ha de construir, en un termini de temps que desconeix, un violí que soni com un Stradivarius. Amb aquesta novel·la, l'autora enriquia la cada cop més extensa nòmina d'excel·lents obres sobre el genocidi jueu durant la II Guerra Mundial.El violí d'Auschwitz és la novel·la més traduïda i reeditada de Maria Àngels Anglada i la que ha tingut més ressò en la crítica, tant en el nostre país com a l'estranger, com demostra el fet que hagi estat traduïda a catorze idiomes. L'autor d'aquesta edició, Eusebi Ayensa, és el curador de les Obres completes de Maria Àngels Anglada, a la qual ha dedicat una gran quantitat d'articles i el llibre El poder del record. L'obra narrativa de Maria Àngels Anglada. Guia de lectura (Edicions 62, 2009). Llicenciat en Filologia clàssica i doctor en Filologia romànica per la Universitat de Barcelona, és acadèmic corresponent de la Reial Acadèmia de Bones Lletres de Barcelona. Des de l'octubre del 2007 dirigeix l'Institut Cervantes d'Atenes. 

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades