• EL DIABLO - LA SONATA A KREUTZER

    TOLSTOI, LEON JOVENTUT Ref. 9788426137432 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    León Tolstoi (1828-1910) escribió estas dos novelas tras un período de replanteamiento de valores morales y sociales que le llevó a buscar respuestas en diversas fuentes filosóficas. Se caracterizaron sus obras de esta época por su intención pedagógica y divulgativa y por ser profundamente críticas ...
    Dimensions: 175 x 113 x 1 cm Pes: 200 gr
    Consultar disponibilitat
    8,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-261-3743-2
    • Encuadernació : RUSTICA
    • Data d'edició : 01/10/2009
    • Any d'edició : 2009
    • Idioma : ESPAÑOL, CASTELLANO
    • Autors : TOLSTOI, LEON
    • Nº de pàgines : 207
    • Col·lecció : NOVELA
    León Tolstoi (1828-1910) escribió estas dos novelas tras un período de replanteamiento de valores morales y sociales que le llevó a buscar respuestas en diversas fuentes filosóficas. Se caracterizaron sus obras de esta época por su intención pedagógica y divulgativa y por ser profundamente críticas con las formas de vida de su clase social. En El Diablo el protagonista se debate entre la obsesión por el objeto de deseo y la culpa. La obra revela la psicología del rico hacendado Eugenio Ivánovich, angustiado personaje a quien persigue una acuciante tentación carnal que pone en peligro su equilibrio mental y aun los mismos cimientos de sus principios morales. Esta terrible pasión le conducirá a un final trágico. En La sonata de Kreutzer, escrita a lo largo de 1889, tras un análisis crítico sobre el funcionamiento de las relaciones entre sexos en la alta sociedad rusa, los celos serán los que precipitan el desenlace.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades