• MENDELSSOHN ÉS A LA TEULADA

    WEIL, JIRÍ VIENA Ref. 9788483308547 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Just abans d'un gran concert que ha de comptar amb la presència de la cúpula nazi a la Praga ocupada, un aspirant de les SS ordena retirar l'estàtua del compositor jueu Mendelssohn de la teulada de la Casa de les Arts. Però l'ordre no és fàcil de complir, perquè les estàtues no duen cap placa i no s...
    Ancho: 145 cm Largo: 215 cm Pes: 445 gr
    Consultar disponibilitat
    22,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-8330-854-7
    • Encuadernació : RUSTICA
    • Data d'edició : 01/10/2015
    • Any d'edició : 2015
    • Idioma : CATALÁN
    • Autors : WEIL, JIRÍ
    • Traductors : CREUS I DEL CASTILLO, JAUME
    • Nº de pàgines : 288
    • Col·lecció : EL CERCLE DE VIENA
    • Nº de col·lecció : 51
    Just abans d'un gran concert que ha de comptar amb la presència de la cúpula nazi a la Praga ocupada, un aspirant de les SS ordena retirar l'estàtua del compositor jueu Mendelssohn de la teulada de la Casa de les Arts. Però l'ordre no és fàcil de complir, perquè les estàtues no duen cap placa i no se sap qui és qui. L'aspirant, apressat i desitjós de satisfer els alts comandaments, té una idea que li sembla infal·lible: que retirin l'estàtua que tingui el nas més gros. Per desgràcia, ell no sap que Wagner, el compositor insígnia del règim nacionalsocialista, tenia una nàpia prominent...
    Amb aquesta anècdota que, inevitablement fa somriure, arrenca una novel·la que retrata la transformació de la vida quotidiana dels txecs durant l'ocupació nazi. Weil, que la va patir molt directament, hi descriu la lluita de la població civil per sobreviure en un règim en què el coratge, així com l'humor, eren condicions necessàries per mantenir l'esperança i la humanitat.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades