• EL JARDÍ DE LES PAPALLONES

    PONS, NATHALIE BARCANOVA Ref. 9788448930318 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Aquesta és la historia de la Maria, una nena que vol saber per què té la pell negra. Capítol a capítol, el seu avi li explica una fantàstica aventura que va passar fa molts anys a la selva del Camerun: la lluita dels natius pel seu hàbitat, la descoberta de les tribus indígenes i les aventures d &ap...
    Dimensions: 200 x 133 x 8 cm Pes: 149 gr
    Consultar disponibilitat
    9,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-489-3031-8
    • Encuadernació : RUSTICA
    • Data d'edició : 01/04/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : CATALÁN
    • Autors : PONS, NATHALIE
    • Ilustradors : SANS, EVA
    • Nº de pàgines : 88
    • Col·lecció : LLIBRES INFANTILS I JUVENILS - SOPA DE L
    Aquesta és la historia de la Maria, una nena que vol saber per què té la pell negra. Capítol a capítol, el seu avi li explica una fantàstica aventura que va passar fa molts anys a la selva del Camerun: la lluita dels natius pel seu hàbitat, la descoberta de les tribus indígenes i les aventures d ' en Max i la Nuna al cor de la jungla, que faran descobrir a la Maria un país llunyà.
    La història acaba en un jardí tropical ple de plantes entortolligades les unes amb les altres, que quasi no deixen passar la llum. Allà, la Maria pren consciència dels seus orígens i se ' n sent orgullosa. Agraïda, abraça el seu avi, envoltada per una multitud de papallones de colors.
    La novel·la se situa a l ' Àfrica central i a Europa i parla de l ' amor, la natura, els llaços familiars i els sentiments de les persones, comuns a totes les cultures.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades