• C-PB.1 PENNY BERRY I LA POCIO MAGICA

    PRATS MARTÍNEZ, LLUÍS CRUÏLLA Ref. 9788466141741 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    La Penny Berry té dotze anys, i viu a Londres amb els seus tiets des que els pares van morir en un accident de trànsit. Però aquest estiu l'envien a Escòcia a conèixer la seva àvia Octavia. El que no sap la Penny és que a la mansió de l'àvia hi ha amagats molts secrets. Secrets que la seva família g...
    Dimensions: 223 x 160 x 21 cm Pes: 660 gr
    Consultar disponibilitat
    12,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-661-4174-1
    • Encuadernació : TAPA DURA
    • Data d'edició : 01/10/2016
    • Any d'edició : 2016
    • Idioma : CATALÁN
    • Autors : PRATS MARTÍNEZ, LLUÍS
    • Ilustradors : GARCÍA SIMAVILLA, MARÍA JOSÉ
    • Nº de pàgines : 288
    • Col·lecció : PENNY BERRY
    La Penny Berry té dotze anys, i viu a Londres amb els seus tiets des que els pares van morir en un accident de trànsit. Però aquest estiu l'envien a Escòcia a conèixer la seva àvia Octavia. El que no sap la Penny és que a la mansió de l'àvia hi ha amagats molts secrets. Secrets que la seva família guarda des de fa segles. I és que els Berry són una nissaga de mags que han cuidat i protegit els boscos d'Escòcia i les criatures que hi viuen des de temps immemorials. Però, ara, aquests boscos estan en perill, perquè l'innomenable té un gran poder i ho vol destruir tot. Què pot fer, una nena de dotze anys, per impedir-ho?
    Potser el més important és descobrir qui és en realitat la Penny Berry.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades