• EL MARINO QUE PERDIÓ LA GRACIA DEL MAR

    MISHIMA, YUKIO ALIANZA EDITORIAL Ref. 9788420669373 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Relato de una traición ignorada y de una idealización frustrada, ?El marino que perdió la gracia del mar? (1963) es una inmejorable forma de introducirse en el singular universo creativo de Yukio Mishima (1925-1970). En esta breve novela, y a través de su protagonista, Noboru, el autor retrata el ab...
    Dimensions: 180 x 120 x 10 cm Pes: 168 gr
    Disponibilitat inmediata
    12,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-206-6937-3
    • Encuadernació : RUSTICA
    • Data d'edició : 01/02/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : ESPAÑOL, CASTELLANO
    • Autors : MISHIMA, YUKIO
    • Traductors : ZULAIKA GOIKOETXEA, JESÚS
    • Nº de pàgines : 208
    • Col·lecció : EL LIBRO DE BOLSILLO - BIBLIOTECAS DE AU
    Relato de una traición ignorada y de una idealización frustrada, ?El marino que perdió la gracia del mar? (1963) es una inmejorable forma de introducirse en el singular universo creativo de Yukio Mishima (1925-1970). En esta breve novela, y a través de su protagonista, Noboru, el autor retrata el abismo insalvable que se abre como una herida entre el desesperado intento de un clan de adolescentes de hallar su ubicación en el mundo mediante un código de conducta fuera de uso, y una sociedad ya irremediablemente convulsionada y despojada de su armonía tras la traumática derrota en la Segunda Guerra Mundial.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades