• CANÇONS PER A LA PAULA

    BLUE JEANS COLUMNA Ref. 9788466421454 Altres productes del mateix autor
    La Paula és una adolescent de gairebé disset anys que troba l'amor per primera vegada a internet. Després de dos mesos parlant amb l?Àngel, un jove periodista que treballa en una revista de música, decideix quedar amb ell i comprovar si el que sent a través de la pantalla també ho experimenta en el ...
    Ancho: 150 cm Largo: 230 cm Pes: 876 gr
    Consultar disponibilitat
    18,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-664-2145-4
    • Encuadernació : RUSTICA
    • Data d'edició : 01/10/2016
    • Any d'edició : 2016
    • Idioma : CATALÁN
    • Autors : BLUE JEANS
    • Traductors : RICARD BONMATÍ GUIDONET
    • Nº de pàgines : 800

    La Paula és una adolescent de gairebé disset anys que troba l'amor per primera vegada a internet. Després de dos mesos parlant amb l?Àngel, un jove periodista que treballa en una revista de música, decideix quedar amb ell i comprovar si el que sent a través de la pantalla també ho experimenta en el cara a cara. Però el noi arriba tard i, mentre espera, la Paula coneix l?Àlex, un aspirant a escriptor amb un somriure meravellós. A partir d'aquest moment comença una història d'amors i desamors de la qual seran testimonis «les Sugus», el grup d'amigues de la Paula. Unes noies despreocupades, alegres i, de vegades, difícils d'empassar (com els caramels Sugus), que ajudaran la protagonista a prendre decisions importants, aquells dies de març, en algun lloc de la ciutat.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades