• ALIMENTACIÓN EQUILIBRADA

    DIETÉTICA PARA EL DÍA A DÍA

    AGUSTÍ, VICENTE HERMAN BLUME Ref. 9788496669109 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Un libro que le ayudará a comprender y a dominar de forma clara y concisa los mecanismos de la dietética y a no dejarse engañar por los cantos de sirena de las dietas milagro. De la misma manera que la primavera sigue al invierno, todos los años llega el dí­a en que usted decide que es momento de d...
    Ancho: 170 cm Largo: 215 cm Pes: 390 gr
    Consultar disponibilitat
    14,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-96669-10-9
    • Encuadernació : RUSTICA
    • Data d'edició : 01/04/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : ESPAÑOL, CASTELLANO
    • Autors : AGUSTÍ, VICENTE
    • Nº de pàgines : 128
    • Col·lecció : SALUD
    Un libro que le ayudará a comprender y a dominar de forma clara y concisa los mecanismos de la dietética y a no dejarse engañar por los cantos de sirena de las dietas milagro. De la misma manera que la primavera sigue al invierno, todos los años llega el dí­a en que usted decide que es momento de desprenderse de los kilos que su organismo ha ido acumulando traicioneramente. Y todos los años recurre al viejo o nuevo régimen que le ha recomendado un amigo o que ha encontrado en la útima revista de tendencias, sin saber si realmente tiene una base médica o si puede resultar dañino para su salud. Esta situación ha llegado a su fin. De la mano de un nutricionista, la presente obra, sin exceso de términos técnicos y con unas pocas reglas simples y didácticas, le permitirá seleccionar con acierto los alimentos adecuados y diferenciar los conocimientos respaldados científicamente de los consejos puramente comerciales. De este modo, no sólo podrá adelgazar sin privar a su cuerpo de nutrientes básicos de los que no puede prescindir, sino que aprenderá a controlar su peso, evitando así que su vida se convierta en un tobogán tan desesperante como nocivo. Su salud, sin duda, se lo agradecerá¡.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades