• LA TERRA CALLA

    ANISE KOLTZ EUMO Ref. 9788497661379 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Eva torna al paradís, però ara ho fa carregada de paraules, fruits de l’arbre del coneixement. L’arcàngel tremola. La poesia d’Anise Koltz és cruel. Com ella mateixa diu, els versos no són productes estètics per cantar la bellesa del món, sinó que denuncien la insensatesa de la mort, l’absència de D...
    Ancho: 10 cm Largo: 10 cm Pes: 189 gr
    Consultar disponibilitat
    14,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9766-137-9
    • Encuadernació : RUSTICA
    • Data d'edició : 01/11/2005
    • Any d'edició : 2005
    • Idioma : CATALÁN
    • Autors : ANISE KOLTZ
    • Nº de pàgines : 128
    • Col·lecció : JARDINS DE SAMARCANDA
    Eva torna al paradís, però ara ho fa carregada de paraules, fruits de l’arbre del coneixement. L’arcàngel tremola. La poesia d’Anise Koltz és cruel. Com ella mateixa diu, els versos no són productes estètics per cantar la bellesa del món, sinó que denuncien la insensatesa de la mort, l’absència de Déu, la despossessió del passat, la hipocresia dels sentiments i dels valors més admesos. Sense concessions, ens recorda que el nostre destí és el no-res, que les paraules no valen contra la incertesa, contra la por. Tanmateix, hi ha una força a la seva poesia que foragita el victimisme. Els seus versos són fruit de la lucidesa que porta a la serenitat. Koltz es malfia de les paraules, enveja el llenguatge dels sord-muts, el gest que comunica enfront del signe que amaga. La poeta és hereva d’una llengua que sent estrangera i que no obstant això no pot deixar de fer servir a falta d’un altre instrument. “Cal parlar per no morir”.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades