• CONVERSA ENTRE TERESA FORCADES I ESTHER VIVAS. SENSE POR

    FORCADES I VILA, TERESA/VIVAS ESTEVE, ESTHER ICARIA Ref. 9788498885262 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Teresa Forcades, doctora en salut pública i teologia, i Esther Vivas, activista i investigadora en moviments socials, ens parlen de manera contundent de la violència del sistema. S¿assenyala, sovint, des dels mitjans de comunicació i el poder, la violència d¿aquells que protesten al carrer, però els...
    Ancho: 133 cm Largo: 213 cm Pes: 134 gr
    Consultar disponibilitat
    9,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9888-526-2
    • Encuadernació : RUSTICA
    • Data d'edició : 01/09/2013
    • Any d'edició : 2013
    • Idioma : CATALÁN
    • Autors : FORCADES I VILA, TERESA/VIVAS ESTEVE, ESTHER
    • Nº de pàgines : 104
    • Col·lecció : MÁS MADERA
    • Nº de col·lecció : 100
    Teresa Forcades, doctora en salut pública i teologia, i Esther Vivas, activista i investigadora en moviments socials, ens parlen de manera contundent de la violència del sistema. S¿assenyala, sovint, des dels mitjans de comunicació i el poder, la violència d¿aquells que protesten al carrer, però els que ocupen bancs, pisos buits, escoles... tan sols reivindiquen una democràcia de veritat. En canvi, el que és extremament violent és el sistema actual que condemna a la fam en un món on abunda el menjar; que expulsa la gent de casa seva quan hi ha milers d?habitatges buits; que ens exclou de la sanitat i l¿educació pública mentre augmenten les inversions en l¿àmbit privat. Aquests abusos instituïts en el sistema són terrorisme d?Estat.

    Ens diuen que democràcia és viure en llibertat, però on és la llibertat capitalista que valora el risc com un valor de l?economia quan es rescaten bancs? I, en canvi, hem tingut la llibertat de dir que no volem pagar el deute privat? La profunditat de la crisi i l¿augment de la indignació fa caure la careta al sistema. Hem perdut la por i la legitimitat del carrer qüestiona la legalitat del poder. Aquest llibre demostra que som moltes les persones que reivindiquem la política com la lluita quotidiana pels nostres drets.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades