Diaris de Katherine Mansfield

22/8/2018
  • Katherine Mansfield va néixer el 1888 a Nova Zelanda i va morir de tuberculosi el 1923 a França, amb 34 anys d’edat. Va ser una gran escriptora de contes i de diaris, que també s’acaben de publicar, gairebé al mateix temps que aquesta edició de Tots el Contes, que ara comentarem. Molt valorada a la seva època per la seva prosa exquisida, continua sent molt seguida i llegida.

    Amb la seva escassa producció, uns vuitanta contes i els diaris, va ser suficient per crear tot un món propi i per captivar els lectors de la seva època i els de les generacions futures. És una prosa treballada, escrita i reescrita amb passió i amb voluntat de perfecció. El seu món més recorrent tracte dels seus records d’infància a la seva Nova Zelanda natal on va viure fins als 13 anys i on va tornar per poc temps després dels seus estudis a Anglaterra.

    La malaltia la va marcar molt, però malgrat això no va deixar d’escriure ni de polir els seus contes. En català teníem molt poca obra seva i ara ens podem felicitar per aquesta edició completa i també per la dels diaris. Val molt la pena llegir Katherine Mansfield, un món propi carregat de delicadesa.

     

    Francesc Bechdejú    

cercar...

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades