Tota una vida

22/8/2018
  • Aquest llibre, editat per primera vegada en català l’any 2010, és un dels llibres que m’és m’han impactat en la meva vida. És un cant a la vida, a l’amor i a l’amistat en un territori difícil de viure-hi.

    David Grossman, Jerusalem, 1954, és un del grans escriptors israelians i un aferrissat defensor de l’entesa entre israelians i palestins, i de la creació de dos estats que convisquin en pau i veïnatge. Molt crític amb els diferents governs del seu país.  

    La seva novel·la, endinsada en la crua realitat actual, ens explica la història de tres personatges (dos nois i una noia) que es coneixen en l’edat de l’adolescència i als quals va fent créixer al llarg de força anys. Primer l’amistat, després l’amor, la feina, els fills... i la dura subsistència en un territori tan problemàtic. 

    El personatge femení, Ora, és d’una força a l’alçada de les heroïnes  femenines de Tolstoi i Flaubert. S’estima els dos noies, els dois se l’estimen i l’amistat entre ells dos  és a prova de trencament. Ella té un fill de cadascun i la història continua...  

    Com deia al principi: vida, amor i amistat en grans dosis, en la prosa exquisida i valenta d’aquesta gran autor. 

    Francesc Bechdejú

cercar...

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades